MAKRAMÉ BACKDROP Till bröllop

2 000 kr

MAKRAMÉ BACKDROP - Till ditt bröllop

Vem vill inte ha denna bohemiska drömmen som bakgrund på sina bröllopsfoton? Vem vill inte ha denna vackra handknutna bakgrunden på sin utomhusvigsel och inne i sin bröllopslokal? För dig som älskar bohemiskt och lantligt - det här är till dig!

Denna vackra bohemiska dröm finns nu till uthyrning! Tillsammans med träställningen, tygfodralet och viktpåsar att lägga över “grunden” för att den skall stå stadigt. Den är enkel att ställa upp och allt som behövs är två stolar för att nå upp till toppen av backdropen.

Den finns i Borås och antingen hämtas den här, alternativt körs den till dig och då betalas även milersättning. 


Hur stor är backdropen?
Den är ca 2,25x2,25 meter (utan ställningen). 

Hur ställer man upp den?
Man ställer upp kantstolparna först, och sedan lägger man den översta brädan ovanpå kantstolparna, och placerar skruvarna som medföljer i hålen som är i kantstolparna. Därefter hänger man dit stången med backdropen i krokarna som sitter fast under den översta brädan. Därefter trär man över tyget och voilá! Den är ihopsatt!

Behöver man släpkärra för att hämta den?
Man får mäta i sin bil för att se om den får plats. Jag får in den i min bil med två baksäten fällda. 

Hur mycket kostar det att få den utkörd?
Milersättningen är 40kr/mil.

Hur länge hyr man den?
Man hyr den fredag-söndag, men man kan även självklart komma med förslag på vad som passar för er! 

Kan den stå ute i regn?
Tyvärr är den inte regntålig, så om det mot förmodan skulle regna på er bröllop så passar den perfekt bakom ert honnörsbord på middagen!

Hur skickar jag en förfrågan för att hyra?
Du skickar en förfrågan genom att trycka på "beställ" därefter skriver du in dina uppgifter och du kan även lägga till ett meddelande där du skriver ditt bröllopsdatum, samt om du vill hämta den eller om du vill få den levererad. Det är inte bindande utan endast en förfrågan och därefter ser vi om den är ledig på ditt datum!